Wezmę ze sobą termos,kanapki i aparat jak hiński turysta,bo jeszcze nie wiem jak to jest coś od państwa za Darmo:-)
Jeszcze lepiej od miasta,to by tłumaczyło czemu prace na Wojska Polskiego ustały,za coś wlać trzeba do mzk
Dlaczego faworyzowani są właściciele aut? Skuter, motocykl to nie pojazd?
A 23 bilety będzie sprawdzało CBŚ w kominiarkach źeby łatwiej było mandaty egzekwować
A w Tomaszowie Mazowieckim: http://www.mzktomaszow.pl/rozklad-jazdy/aktualnosci/europejski-dzien-bez-samochodu-bezplatna-komunikacja-mzk-dla-kierowcow/
Miały być dzisiaj darmowe przejazdy komunikacją MZK , a kierowcy robią duże oczy i nic nie wiedzą na ten temat. Musiałam więc kupić bilet:-( Jak jak zwykle w Piotrkowie obiecanki cacanki...
Wolę swoim autem. Mam pewne miejsce siedzące klimatyzację a jak będzie zimno to włączę podgrzewane siedzenia
Bez sensu. Ja normalnie wioze w samochodzie trojke dzieci bo je odwoze do i ze szkoly. Czyli ja pojade mzk darmo, ale musze dokupic 6 biletow ulgowych? To dziekuje sie tluc w autobusie pol miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!